dev.gamez.lv Forum Index dev.gamez.lv
Latvian Game Developers Community
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 

"Laachausis(?)" intro

 
dev.gamez.lv Forum Index -> Pārējās radošuma izpausmes
View previous topic :: View next topic  

Tu gribeetu piedaliities intro filmeeshanaa kaa senlatvietis vai vaacs?
Jap. Just gimme a sword and they'll pay for being born...
61%
 61%  [ 8 ]
Nop. Man ir nelabas aizdomas, ka tur nkas nesanaaks.
38%
 38%  [ 5 ]
Es buushu "Laachausis!"
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 13

Author Message
Kamazs
Guru
Guru


Joined: 17 Jan 2003
Posts: 829
Location: The glorious ancient city of Loja

PostPosted: Mon Jan 20, 2003 3:34 pm    Post subject: "Laachausis(?)" intro

Nju vo, piedaavaaju shaadu "Laachausha" ievadfilminju (uzfilmeet ar kameru). Ateeli doti vieniigi ilustratiiviem meerkjiem.

"Laachausis" intro

Nu ja - melns ekraans. Paaris rindinjas ar baltiem burtiem - developeri. Tad paraadaas uzraksts "Laachausis". Nodziest un leenaam uzpeld skats -

- tur kaujas Laachpleesis ar MelnoAklo Vaaczemes princi uz pashas kraujas, pie pashas Daugavas. No saakuma kamera raada tikai vinjus abus kaujamies, bet pamazaam attaalinoties kljuust redzams arii mazs puikinjsh - jaunais Laachausis. Taa arii shamie kaujoties un tas staavot paliek, bet sho ainu nomaina cita - redzami vaacu varas darbi Latvijas teritorijaa. Aizkadraa teiceeja balss (taada vecishkja) staasta par to, ka kopsh Laachplessha ciinjas vaaci pamazaam paarnjem visu latvju zemi - dedzina maajas, piesmej meitas etc.. Var redzeet Laachausi jau paaugushos, brangu puisieti. Taalaak teiceejs saka, ka ne tikai vaaci posta un laupa, bet arii latvju ciltis karo pret ciltiim-

Redzama traka ciinja (to uznjem ilgaak - gan pashu ciinjas saakumu, gan arii trakumu pa vidam). "To izmmanto viltiigie vaaci, lai pashiem nebuutu jaaiet ciinjaa un peec tam pakljauj peec kara novaajinaataas ciltis.." taa teicejs. Taalaak raada naakamo kadru, kur uz pili (duh, ja nebuus pils, vnk jaas) jaaj jaatnieks.

Pilii vinju sagaida pats kjeeeninjsh, tas ir vaacu suutnis, kas piedaavaa dazhaadus labumus un daavanas, apmainjaa pret draudziibu ar vaaciem. Piedaavaa arii vinja deeliem braukt uz Vaaczeme apguut ziniibas etc.. Teiceejs to komentee.

"Bet pa to laiku Laachausis ir jau izaudzis par iistu speikaviiru. ..Un vienu dienu arii vinja seetaa ienaak vaaci, ielauzhas maajaa, pieprasa tikt baroti. Laachausis iziet araa sakaartot malku. Viens kretiins vazaajas garaam un pieiet pie Laachausha.To uzrunaa vaaciski. Laachausis valodu nezinaadams neliekas ne ne zinis. Vaacs nolamaaajas un pacelj zobenu gribeedams draudeet. Sho valodu Laachausis saprot gan un pakjer rungu. Vaacs saniknojas un cert ar zobenu...bet nepaspeej - runga, noraudama vinjam brunjucepuri, smagi traapa pa galvu un pagalam tas ir..."

Laachausis druumi skataa suz beigto naidnieku. Nomet rungu, nopuushaas, panjem zobenu un brunjukreklu no kritushaa un paskataa suz maaju..

Tad saakas speele. Ir iespeeja beegt prom - bet tad gjimene buus pagalam. Vai meegjinaat izglaabt gjimeni paarsteigumaa nokaujot vaacus. Shaa vai taa, Laachausim un vinja gjimenei naakas beegt. Pirmais kvests - nogaadaat droshaa vietaa gjimeni. Atpakaljceljaa no turienes Laachausis sastop vecu viirinju (pashu Dievu), kas saka tam, ka Laima Laachausim shuupulii ielikusi lielu speeku un ka vinjsh var groziit likteni, kas lemts latvju tautai. Dzheks saprot, ka jaaglaabj tauta. To var arii nedariit. Var 1)doties pie trim dazhaadiem kjeeninjiem kalpiibaa, lai paliidzeetu tiem kljuut tik stipriem, ka vareetu izsist vaacus; 2)var staigaat pa karaljvalstiim un pildot dazhaadus kvestus apvienot naidiigaas ciltis pret vaacieshiem; 3)var doties uz Riigu, lai nogalinaatu biiskapus (visus triis, katrui naakamo - aizvien gruutaak - vrodje bosi :D). Nu imho taa vajadzeetu.
_________________
...un es uzskatu, ka Fallout ir etalons
Back to top
View user's profile Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
dev.gamez.lv Forum Index -> Pārējās radošuma izpausmes All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/gamedev/www/dev.gamez.lv/htdocs/db/mysqli.php on line 88