|
dev.gamez.lv Latvian Game Developers Community
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bubu Indago Uzvarētājs
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 9:23 pm Post subject: |
|
Es saprotu, ka informācija bija jau apskatāma. Jauno kalendāru es redzēju (to ir grūti nepamanīt).
Taču nebiju pamanījis (tb izlasījis) jaunos noteikumus ar to žūrijas 3 punktu limitu. Kā gan es varu pamanīt tādas izmaiņas, ja nezinu, kur jāskatās? Ne jau taču regulāri katru nedēļu/mēnesi pārlasīt Indago noteikumus, lai uzzinātu vai un kā tie izmainījušies. |
|
Back to top |
|
|
dr.blacksnake
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 9:56 pm Post subject: |
|
Nu bet, bubu!
Tu laikam arī nekad nelasi līgumus ko paraksti, wright?
Noteikumi nav jaalasa reizi nedēļā vai mēnesī - pietiek ar 1x gadā, pirms pieteikšanās konkursam. Gļukaini vai kādi, bet tie tādā redakcijā paliek visu konkursa laiku - tā tas bijis kopš i04, un ceru, ka tā arī paliks vienmēr.
to 3.0 punktu limitu ieviesām paklausoties ko paši runājat - pārāk daudz nekvalitātīvu, par spēlēm nenosaucamu projektu. Piedod, ja kļūdos, bet, liekas, viens no jums abiem - Tu vai tres^, kaut ko par tādu parādību arī minēja. |
|
Back to top |
|
|
Moo
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 3:40 pm Post subject: |
|
EDDY wrote: | Te ir konkurss, tavu (un arī citu) demo versijas pēc balsošanas neviens neņems galvā. |
Padomaa par ko runaa. Domaa ka nebuus taadi kuri gribees apskatiities ieprieksheejo gadu kandidaatus darbus? Protams ka buus! Es esmu viens no tiem Tikai par nelaimi daudzi darbi vairs nav pieejami lejupieladei. Vissticamaak - links nobeidzies _________________ Moo |
|
Back to top |
|
|
elvman Indago Uzvarētājs
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 3:42 pm Post subject: |
|
http://latvian.gamez.lv ir pieejamas visas speeles. _________________ long time; /* know C */ |
|
Back to top |
|
|
Moo
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 7:52 am Post subject: |
|
Zinu, tagad jau ir bet toreiz vel taada ideja laikam pat nebija _________________ Moo |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|