View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 6:33 pm Post subject: windowproc dll'am |
|
kaa man shito dabuut gatavu? man vnk nestraadaa!
man shaada funkcija:
Code: | Xp double D3D_WindowProcParent()
{
PeekMessage(&msg,MainWindow, 0, 0, PM_REMOVE);
TranslateMessage(&msg);
WindowProc(MainWindow,msg.message,msg.wParam,msg.lParam);
return 0;
} |
man nestraadaa! _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 6:59 pm Post subject: |
|
nop, tomeer viss straadaa! peec 0.5h domaashanas izdomaaju kaapeec - aizmirsu break'us salikt windowproc'aa... taa ir jau otraa dumaakaa kljuuda shodien... vismaz vakars klaat... _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
bubu Indago Uzvarētājs
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 6:59 pm Post subject: |
|
Šas pazīlēšu savā kristāla bumbā, kas tev nestrādā... un viss strādās!
|
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 7:00 pm Post subject: |
|
ljauj mineet - bilde no googles ja? laba taapat _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
bubu Indago Uzvarētājs
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 7:11 pm Post subject: |
|
Bah, izrādās šis ir kārtējais snake5-nevarēšana-nociesties-un-padomāt-par-savu-kodu-topiks. Pat pusstundu.. Eh.. un es pat taisījos pavisam nopietni rakstīt nākamo postiņu par to kā strādā Windows messāges un kāpēc tu tās drusku nepareizi izmanto pat tajā mazajā koda piemērā. Būs laikam jāsāk ignorēt tavi topiki.. Tu tak pat normāli problēmu nemāki aprakstīt. Tikai pasaki - "man nekas neiet" un viss. A kā mums zināt kas un kāpēc neiet? Vajag taču pastāstīt ko tu sagaidīji, lai tas ietu, kā tam būtu jāiet. Jo kļūda kodā neeksistē, ja nav zināms, ko kodam ir jādara.
Izlasi šo: http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html |
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 7:48 pm Post subject: |
|
izlasiiju... _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
EDDY
Joined: 07 Oct 2005 Posts: 1610 Location: Dzimtā zeme, Latvija
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 9:16 am Post subject: |
|
Būs jāieliek skripts šim forumam - "Sorry, you can't add more than 3 messages in hour." _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 11:15 am Post subject: |
|
un tu pirmais black-list'aa?
anyway, man tagad taada probleema:
man vajag, lai peles pogas uztver laikaa, jo dazhreiz vnk neuztver, un tad funkcijas nenostraadaa laikaa vai vispaar... it iipashi tur, kur ir dariishana ar "ieprieksh nebija nospiests, tagad ir" jeb pirmaa reize, kad sajuut peles pogas nospieshanu...
nuu man nav idejas par to, kaa izdariit taa, lai viss darbojas laikaa!
kodu ieposteeshu vakaraa, jo tagad esmu skolaa... _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
bubu Indago Uzvarētājs
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 3:06 pm Post subject: |
|
Tak vienkārši - windoprocā uz peles nospiediena messāgi saglabā šo informāciju kautkādā masīvā (vektorā). Un pie inputa apstrādes ej cauri visam masīvam un apstrādā notikušos notikumus. |
|
Back to top |
|
|
|