View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vadonis
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 9:53 pm Post subject: 3D Modelis |
|
Man būtu nepieciešams 3D cilveks,kuru uzreiz jau varetu izmantot animešanai. Meklēju bet neko daudz sakarigu neatradu.
Kāds lūdzu nevar iedo- pamacibu vai pašu modeli.Zinu ka šis nav piemerots forums,bet vienigais kura mani varetu saprast
|
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
|
Back to top |
|
|
vadonis
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 11:48 pm Post subject: |
|
Paldies bet jau atradu Pirmstsm mekleju pec tiem pašiem tagiem |
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:20 am Post subject: |
|
Vispirms pietiekami ilgi izmēģini pats izdarīt to, ko tev vajag, un tikai tad nāc prasīt palīdzību. Tu nevari zināt, vai tu atradīsi, ja tu nemēģināsi meklēt. _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
vadonis
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 1:06 am Post subject: |
|
Labi tā "meiģināšu" darīt vnk tutorialu neatradu ,bet kad skatījos modelus daudzi bija par maksu,un otru reizi nejausi uzskreju majaslapai skatijos un mala pamaiju ka bija ari par velti tikai mazliet japielabo. |
|
Back to top |
|
|
EDDY
Joined: 07 Oct 2005 Posts: 1610 Location: Dzimtā zeme, Latvija
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 9:24 am Post subject: |
|
Ko tev dos pliks modelis, ja tu nemāki rigot (pielikt skin un kaulus, un vēl animēt)? Man reiz bija pamācība iekš Indago.lv. _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Tue Dec 22, 2009 1:35 pm Post subject: |
|
Tādu pamācību ir daudz..
Var vēl dabūt arī jau lietojamus pie bipeda piedzītus 3d modeļus. Man datorā viens tāds kaut kur stāvēja...
Un tā pamācība, kura "reiz bija" - vēl ir te: http://indago.gamez.lv/Izstradataji/Raksti/Bones/ _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
EDDY
Joined: 07 Oct 2005 Posts: 1610 Location: Dzimtā zeme, Latvija
|
Posted: Tue Dec 22, 2009 3:28 pm Post subject: |
|
Tā ir Biped, bet iesaku arī ar Bones (nu tas Cālis Čiko).
Un tādas e-pasta adreses arī vairs nav. _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
|