dev.gamez.lv Forum Index dev.gamez.lv
Latvian Game Developers Community
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 

Balsoshana...

 
dev.gamez.lv Forum Index -> Indago 2004
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GiGa
Indago Uzvarētājs
Indago Uzvarētājs


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 887

PostPosted: Mon Sep 20, 2004 5:44 pm    Post subject: Balsoshana...

Nu laikam jau nav tik buutiski, bet tomeer interesee mani viena lieta veel. Kaa buutu jaaliek veerteejums? Teoreetiski pienjemsim, ka es ieniistu strateegijas speeles, un ka INDAGO piedalaas strateegija, kas ir gandriiz identa StarCraft vai WarCraft. Tad pie gameplay man buutu jaaliek 1 punkts taapeec, ka man taada speele nepatiik, vai arii teiksim 9 vai 10 jo taa ir gandriiz identiska vienai no pasaulee labaakajaam strateegijaam, lai arii cik es vinjas ieniistu? Shie pienjeemumi tieshaam ir teoreetiski, jo no labas strateegijas nekad neatteikshos, itseviski StarCraft, bet tiiri teoreetiski - lai man buutu skaidriiba, kaa buus jaabalso :)

P.S. Sho rakstot laikam sapratu, ka buutu mulkjiigi balsot pa 2. modei, jo tad visi buutu spiesti likt speelei identisku veerteejumu, kaa arii buutu mulkjiigi balsot pa 1. modei, jo tad, ja vienkaarshi salasiitos daudz kaada zanra piekriteeji, tad tas arii noteikti uzvareetu, un laikam bija mulkjiigi uzdot shaadu jautaajumu, un viss tik un taa ritees savu gaitu(tuvaak 1. modei), bet ja nu reiz uzrakstiiju, tad shaadaas paardomaas arii padaliishos Smile
_________________
Back to top
View user's profile Send e-mail
Hobits
Indago organizātors


Joined: 04 Jul 2003
Posts: 491
Location: Riga

PostPosted: Mon Sep 20, 2004 7:56 pm    Post subject: Re: Balsoshana...

Shis taads striidiigs jautaajums. Kaadu laiku atpakal jau paviideeja ideja ka galvenajam veerteejumam buutu jaanaak no "profesionaaliem", jeb tiem daziem speelu zurnaalistim kas nu seit ir lai viss notiktu maksimaali objektiivi nevis peec patiik-nepatiik principa, bet taa ka shii ideja neguva atbalstu tad nu es personiigi varu ieteikt balsot maksimaali objektiivi izejot no savas pieredzes. Heh, bet taapat jau laikam ir skaidrs ka objektiivs veerteejums nebuus, un uzvarees tas kuram visvairaak atbalstiitaaju/draugu/radinieku nevis kvalitatiivaakaa/interesantaakaa speele.
Back to top
View user's profile Send e-mail Visit poster's website
Anonymous
Guest





PostPosted: Mon Sep 20, 2004 8:35 pm    Post subject: Hmm.

Derētu kādu profesionālāku tiešām vērtētāju, kā piem. no "Spēļu pasaules" varētu kādu žūrijā ielikt. Tā būtu godīgāk. Varbūt ka gala slēdzienu ņemot vērā varētu profi nobalsot.
Back to top
GiGa
Indago Uzvarētājs
Indago Uzvarētājs


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 887

PostPosted: Mon Sep 20, 2004 8:56 pm    Post subject:

Nu var jau pa "eiroviizijas modei", vismaz valsts atlasee taa laikam bija, ka bija skatiitaaju balsoshana un gandriiz tik pat liela noziime bija ekspertiem. Bet vai buutu labais tonis mainiit veerteeshanas sisteemu, kad kontests jau "iet" tik ilgu laiku un vai vispaar ir jeega to tagad dariit?
_________________
Back to top
View user's profile Send e-mail
Hobits
Indago organizātors


Joined: 04 Jul 2003
Posts: 491
Location: Riga

PostPosted: Mon Sep 20, 2004 9:20 pm    Post subject:

Quote:
Bet vai buutu labais tonis mainiit veerteeshanas sisteemu, kad kontests jau "iet" tik ilgu laiku un vai vispaar ir jeega to tagad dariit?


Nu preciizi, tur jau taa lieta!
Back to top
View user's profile Send e-mail Visit poster's website
Anonymous
Guest





PostPosted: Tue Sep 21, 2004 7:04 am    Post subject: 2005

Nu tagad visi būs izbēruši savus domu graudus un es jūtu ka nākamais INDAGO būs vēl labāks un būs vairāk darboties gribētāju , vajag tikai vairāk reklamēt un ... Labi jau labi , vispirms sagaidīsim šo INDAG0 beigas. Tad runāsim par nākotni.
Back to top
Display posts from previous:   
dev.gamez.lv Forum Index -> Indago 2004 All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group