|
dev.gamez.lv Latvian Game Developers Community
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 8:13 pm Post subject: |
|
Tādu interesantu lietu esmu ievērojis gamedev.lv lapā - katru reizi, kad browseris (IE8) pazaudē visus temporary datus, aptaujā var atkal balsot. Nezinu, vai balss pieskaitās, bet zinu to, ka parādās atbilžu varianti un balsošanas poga.
Man gan nesen nomainījās IP (tikai 1 reizi, tomēr balsot varēju vairākas), tāpēc nezināšu teikt, kā ir ar spēļu vērtēšanu, bet varbūt tomēr vajadzētu ieskatīties lapas kodā un pārbaudīt, vai viss ir OK... _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
elvman Indago Uzvarētājs
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 11:24 pm Post subject: |
|
Droši vien tas dēļ IP maiņas, jo kods paļaujas tikai un vienīgi uz IP (nevis cookijiem). _________________ long time; /* know C */ |
|
Back to top |
|
|
premium
|
Posted: Tue Aug 31, 2010 11:10 pm Post subject: |
|
Es tā nedaudz par nākotni bet tas tā...
Derētu uz 3D saaicināt arī CG imadžiešus, kā nekā šamie nekad nespēj kopā saieties.
+ būs lielāka auditorija _________________ Cilvēks ar rofla dzīvi |
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Tue Sep 14, 2010 11:30 pm Post subject: |
|
Kas tagad ar gamedev.lv noticis?
2 lietas, kas mani uztrauc:
-lapa nestrādā (vismaz man )
-nenāk jauni sekotāji (nezinu gan, cik bieži lapu apskata, bet jaunus sekotājus diezgan ilgi redzējis neesmu)
EDIT: hmm, izskatās, ka nesen tomēr kāds twitterī atnāca. Bet tāpat viņu tur diezgan maz. _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
bubu Indago Uzvarētājs
|
Posted: Wed Sep 15, 2010 11:39 am Post subject: |
|
Tev tā lapa tik ļoti palīdzēs uztaisīt spēli? Bez tās nu nekādīgi?
Nomierinies, uzdzer tēju - nevajag satraukties. |
|
Back to top |
|
|
snake5 Indago dalībnieks
|
Posted: Wed Sep 15, 2010 2:19 pm Post subject: |
|
Es esmu pavisam mierīgs un tēju dzeru diezgan daudz.
Vienkārši visur meklēju iespējas popularizēt konkursu. Tad, kad atrodu - lapa nestrādā. :D
Anyway, tagad viss ir OK.
Tikai draugiem.lv/brsd jaunumu lapā stāv pēdējais jaunums no 12. augusta. _________________ "There are two choices here: "looks good" and "realism"." -- Paul Nettle |
|
Back to top |
|
|
elvman Indago Uzvarētājs
|
Posted: Wed Sep 15, 2010 3:33 pm Post subject: |
|
Jā, paldies par komentāriem. Laba tagad pie dzīvības. Pie lapas aktivitātes arī centīšies piestrādāt. _________________ long time; /* know C */ |
|
Back to top |
|
|
Vecais_Dumais_Laacis Guru
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|