View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
EDDY
Joined: 07 Oct 2005 Posts: 1610 Location: Dzimtā zeme, Latvija
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 1:12 pm Post subject: |
|
Eximo wrote: | Nekādi downloads nav un visticamāk arī nebūs, ja neskaita attēlus, ko spēles laikā lejuplādēs caur I-neta pārlūku. |
Nu, nu, kā var downloads nebūt? Tas taču ir konkurss. _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
GiGa Indago Uzvarētājs
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 2:40 pm Post subject: |
|
tas ir mmorpg caur web-exploreri speeleejams... kaads tur vareetu buut downloads? |
|
Back to top |
|
|
EDDY
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 11:11 am Post subject: |
|
Tā kā man nav internets, tad MMORPG man ir svešs.
Vai visa infa būs tikai uz srervera un mums atliek tikai pielinkoties? _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
Lynx Indago Uzvarētājs
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 11:19 am Post subject: |
|
Jaa nekādi downloadi nebūs nepieciešami, ieraksti adresi parlūkā, reģistrējies un spēlē.
Btw vakar notika slēgts alfa tests un rezultāti imo ir diezgan veiksmīgi, izlaboti n-tie bugi un saprastas lietas pie kā vēl japiestrādā un jauzlabo, lai padarītu lietotājam ērtāku un saprotamāku. Padaudz vēl ir jaizdara, bet vismaz nākamā nedēļa ir brīvlaiks un uz oktobra beigām būtu jabūt gatavam ļoti labi spēlējamam rezultātam |
|
Back to top |
|
|
bubu Indago Uzvarētājs
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 12:47 pm Post subject: |
|
EDDY wrote: | Tā kā man nav internets, tad MMORPG man ir svešs.
Vai visa infa būs tikai uz srervera un mums atliek tikai pielinkoties? |
Spēle būs tikai onlaina. (nu ja nu vienīgi tu kautkur nenospersi servera kodu un neuzliksi lokāli uz sava webservera to). |
|
Back to top |
|
|
EDDY
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 11:52 am Post subject: |
|
Varbūt jūs varat man vēl paskaidrot, kā velna pēc man pie vācu spēļu žurnāla ir CD disks ar Online spēli?
Vai tas ir kaut kāds cits MMO veids? _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
zutiic Indago dalībnieks
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
mmo vari daliit 2 dalaas:
1) browsera-baazeetaas, t.i. taadas, kuras speelee ieejot konkreetaa saitaa un speelee pret dziiviem pretiniekiem (juuras vilki, runescape). no jebkuras citas online speeles atskiraas ar to, ka speeles serveris uztur speeleetaaju accountus (piem. jippii puuls nez vai buus mmo, bet vnk online speele)
2) ne-browesera-baazeetaas, t.i. taadas, kuraam tiek lejupielaadeeta/pirkta klienta programmatuura, kas tad llauj pievienoties speeles serverim, kas uztur speeleetaaja accountu, un speeleet. taada luuk bija taa tava pie-zurnaala-diskaa-pieliktaa-speele (duh!), taada pati arii ir wow'a un gjiilzu kari.
palabojiet, ja kluudos..? |
|
Back to top |
|
|
GiGa Indago Uzvarētājs
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 12:13 pm Post subject: |
|
EDDY, tu saproti starpiibu starp, piemeeram, WoW un hattrick ?
EDIT: ok mani apstedza |
|
Back to top |
|
|
EDDY
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 12:39 pm Post subject: |
|
Online spēles ir vienīgās, kurās neesmu iebraucis, kas un kā.
Parasti tās es izlaižu, kad lasu kādu žurnālu.
Kazi, kad tikšu pie interneta, tad sapratīšu, kādas ir tās atšķirības. _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
bubu Indago Uzvarētājs
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 7:32 pm Post subject: |
|
Nja, esi atpalicis no gamedev attīstības uz pāris gadiem. Pasaule jau sen onlain spēlē vairumā vien tik redz. |
|
Back to top |
|
|
EDDY
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 11:45 am Post subject: |
|
Tāpat esmu atpalicis arī konsoļu, spēļu automātu, mobīlo telefonu spēlēs. _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
Himself Indago dalībnieks
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 3:55 pm Post subject: |
|
EDDY wrote: | Tāpat esmu atpalicis arī konsoļu, spēļu automātu, mobīlo telefonu spēlēs. |
Kā patērētājam to visu nezināt ir pat ļoti veselīgi, taču kā izstrādātājam - uuuuu - Mobīīīlajiem gāmučus izveidot nevajag lielus resursus (maņī un rokas), taču piķis apgrozās arī muspusē, savukārt konsolēm, PC lietotāju bieži vien neizprastajām ierīcēm, spēļu tirgus ir milzīgs - Amerikas pusē tirgus vērtību pieraksta ar vairākzīmju skaitlīti, kuram seko 6 nulles pirms komata(kas svarīgi), šo ierīcu spēles parasti veido izstrādātāji ar budžetu, kas arī rakstāms ar nullēm daudzām. Spēļu automāti, manuprāt, pieminēti velti. _________________ Paldies |
|
Back to top |
|
|
EDDY
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 10:37 am Post subject: |
|
Kam man to zināt visu? Es konsoles (arī tos pašus mobīlos) vairs nespēlēju, nu jau 10 gadus to nedaru...
Un vispār, kam man to zināt, ja es nevaru paspēlēt to?
Saproti, ka tas ir stulbi.
Es nepiesārņoju smadzenes ar nevajadzīgām lietām. Tā paša iemesla dēļ es Online spēles izlaižu. PUNKTS
P.S. Tas tirgus rakstāms nevis ar 6 nullēm, bet daudz vairāk.
Runa iet par vairākiem desmitu miljardu. Mani nevajag te mācīt, OK? _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
Himself Indago dalībnieks
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 10:58 am Post subject: |
|
EDDY wrote: | P.S. Tas tirgus rakstāms nevis ar 6 nullēm, bet daudz vairāk.
Runa iet par vairākiem desmitu miljardu. Mani nevajag te mācīt, OK? |
Par pirmo Tev varētu būt taisnība, par otro nestrīdēšos. _________________ Paldies |
|
Back to top |
|
|
Sanitars
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:35 am Post subject: |
|
Cilvēk, gamedev'am neko nezināt par online spēlēm ir tas pats, kas webmasteram neko nezināt par tagiem _________________ you see that tiny island in this map? that's where people who care live. |
|
Back to top |
|
|
|