View previous topic :: View next topic |
Un tagad veixim aptauju vai shogad buutu jeega taisiit :)... |
Nē |
|
6% |
[ 2 ] |
Jā |
|
89% |
[ 26 ] |
Nē jo pagaajushogad bija paaraak mazas balvas.. |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 29 |
|
Author |
Message |
zutiic Indago dalībnieks
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:12 pm Post subject: |
|
un kaa ar sponsoru mekleeshanu sokas? netgames ir atteicies?
1reiz pasviedu konkursa sponsoreeshanas ideju savai maasa, kas, balticgaming maarketinga menedzere buudama, gan groziija galvu un nemaaceeja atbildeet. vinji passi tur sponsoree dazaadas invalidu biedriibas un veel daudzas mazpaziistamas organizaacijas + "ask bumerangs/gulbeni" , taapeec padomaaju ka paarsimtlatu summinja kontestam taads piipis vien buutu
...varu aprunaaties veelreiz par shito, ja vien organizaacija, kas nodarbojaas ar azartspeeleem, izskatiisies 'smuki' kaa neatk. sp. izstr. konk. sponsors. galu galaa - 'lielaa konkursa meerkauditorija' veel ir mazgadiigi. |
|
Back to top |
|
|
Vecais_Dumais_Laacis Guru
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:18 pm Post subject: |
|
vai ta balvas ir galvenais? _________________ ...un ja bites buutu laachi... |
|
Back to top |
|
|
ra001 Site Admin
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:23 pm Post subject: |
|
Redz ar balvām visgrūtāk. Par netgames vēl nekas nav zināms, vēl nedaudz par agru lai kaut ko spriestu. Ar pārējiem ir tā - kamēr nekā nav neviens pat īstii runāt negrib. Otrs kas attur no šādām lietām ir tas, ka organizacijas nevar tā vienkārši paņemt un izsviest piķi, ir jābūt atskaitēm utt, tātad ir jādibina organizācija, kas varētu ar šo naudu rīkoties un atskaitīties valdībai un sponsoriem par padarīto darbu. Man pašam arī ir firmele, caur ko varētu to visu dabūt gatavu, bet kaut kā visu laiku par ētiku griežas - nu kā es tā, vēl kāds padomās, ka bāžu naudu savā kabatā... |
|
Back to top |
|
|
zutiic Indago dalībnieks
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:24 pm Post subject: |
|
Quote: | vai ta balvas ir galvenais? |
dazaadi cilveeki - dazaadi 'dzinulji'. kko takss beigaas uzvareetaajiem vajag, lai segtu pie speeles izlietoto teejas maisinju izmaksas un radiitu nelielu papildus stimulu straadaat |
|
Back to top |
|
|
loud
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:23 pm Post subject: |
|
Quote: | Man pašam arī ir firmele, caur ko varētu to visu dabūt gatavu, |
hehee laba ideja.
Quote: | vai ta balvas ir galvenais? |
nuu, es domaaju piedaliities tikai deelj balvaam un +/- publicitātes. Savaadaak liela jeega taisiit baigo speeli ka peec tam taads freeware pasaakums vien sanaak
Tad jau var iet uz aatro gamedev konkursu un tur taisiit gamus, savaadaak skjirba starp atro un indago buutu 0, bet speelju apjoms......ja neskaita dazhus indiviidus buutu daudz reiz lielaaks! _________________ Here I am |
|
Back to top |
|
|
apofiss Indago dalībnieks
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 2:20 pm Post subject: |
|
ra001 wrote: | Redz ar balvām visgrūtāk. Par netgames vēl nekas nav zināms, vēl nedaudz par agru lai kaut ko spriestu. Ar pārējiem ir tā - kamēr nekā nav neviens pat īstii runāt negrib |
Tad jau indago 2006 būtu visprātīgāk sadalīt 2 divās daļas; pirmajā pusē (no atvēlētā demo izveides laika) ir jāatrāda demo demo versija (pamats demo versijai), ja tik tālu ir ok... nu tad tālāk jau var pilnu demo izlaist līdz paradzētajam laikam. < tā tāda doma tikai. |
|
Back to top |
|
|
eXeM
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 3:16 pm Post subject: |
|
Demo prieiksh demo
Tas vareetu buut taac kaa alpha demo... |
|
Back to top |
|
|
ra001 Site Admin
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:24 pm Post subject: |
|
Nu nedomāju tik traki drastiski, vairāk domāju, lai vispār iekustās, būtu kādi pāris, kas pieteikušies, web lapa uztaisīta un tamlīdzīgi sīkumi, tad var sākt domāt par sponsoru vākšanu. |
|
Back to top |
|
|
eXeM
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:29 pm Post subject: |
|
Vispaar uz shogadu jau ir kaac pieteicies? |
|
Back to top |
|
|
Christfuck Guest
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 9:18 pm Post subject: |
|
ra001, ari ja ir pazishaanaas, vajag naudu. Es uzskatu, ka ir stulbi no Indago prasiit lielakas balvas, jo sponsori nav taadi lai mees to vareetu dariit. Galvenais mans merkis kapeec piedaliities Indago ir tas, ka caur Indago tu vari kaut kaadu atpazistamiibu ieguut, kas tev var palidzzet. Un pats galvenais jau, ka problema ir muusos, ja mees turpinaasim attistities ar 5 gadus vecam speleem, uz kadam bail skatities(tas nav mans subjektivais viedoklis, bet es zinu ka uz spelem, shaa gada ,skatas cilveeki, kas ir parasti gameri), tad ari popularitaati shis konkurs neieguus, ja mees celsim liimeni, tad Indago izaugs pats, un tad arii buus sponsoori. Diemzheel par publicitati jadoma rikotajiem taads nu ir tas fakts, tur palidzeet nevaru. |
|
Back to top |
|
|
loud
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 4:32 pm Post subject: |
|
Quote: | Vispaar uz shogadu jau ir kaac pieteicies? |
nu es piedaliishos ar 2d arkaadi, un esmu dzirdeejis arii par citiem, takaa daliibnieki jau buus. _________________ Here I am |
|
Back to top |
|
|
Kamazs Guru
Joined: 17 Jan 2003 Posts: 829 Location: The glorious ancient city of Loja
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 5:19 pm Post subject: |
|
Quote: |
Vispaar uz shogadu jau ir kaac pieteicies?
|
Kamēr noteikumos ir punkts, ka aizliegts piedalīties ar jau iepriekš anonsētu spēli, tad nē, neviens neko jaunu nav sācis. _________________ ...un es uzskatu, ka Fallout ir etalons |
|
Back to top |
|
|
EDDY
Joined: 07 Oct 2005 Posts: 1610 Location: Dzimtā zeme, Latvija
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 3:42 pm Post subject: |
|
Negribeetos domaat, ka peksni Indago noies pa burbuli un buus jagulda plastmasas zaarkaa (lai uzpeld un vieglaak reanimeet).
Bet kaa Admiins Ra001 teica, vajag pashiem to organizeet.
Labi, homepage varu sadabuut. Kaut vai kaa www.indago.lv, vai www.indago-game.com
Bet jaamaina noteikumi, par kuriem ne vienu vien reizi ir runaats.
Sponsors?
Kam jums tas sasodiitais sponsors?
Redzeejaat kaa NET.Games organizee intervijas? Visa vinju maajaslapa ir viens neorganizeets haoss. Sorry par uzbraucienu, bet taa tas ir.
Es taisu speeles nevis naudas deel, bet tapecc ka man patiik taisiit.
Indago nav KRI, vai E3, tas ir konkurss, nevis izstaade-developeru saiets.
OK, kursh buus organizators Indago 2006?
Dejosim peec kaadiem noteikumiem? _________________ Monday|Tuesday|Wednesday|Thursday|Friday|Saturday|Sunday |
|
Back to top |
|
|
Olby Indago dalībnieks
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 4:14 pm Post subject: |
|
Ieej indago.gamez.lv un palasi pirms kko posto tur ir skaidri un gaiši teikts, ka INDAGO 2006 notiks un viss ir kārtībā! |
|
Back to top |
|
|
|